Blogg

Casa Berget ek. för. – Avd. Borås

GODA NYHETER!

Då var avtalet med Borås stad påskrivet och klart. Vi kan idag med stolthet berätta att det nu står klart att vi utvidgar Casa Bergets verksamhet till att innefatta Borås. Vi har länge arbetat hårt för att möjliggöra detta och vi ser med stor tillförsikt fram emot att sätta igång och leverera bästa möjliga hemtjänst precis som vi gör i Mölndal.

Från och med februari kan man välja oss som utförare i Borås Stad men redan snart kan man anmäla sitt intresse till kommunen för att ha oss som hemtjänstutförare.

Är ni nyfikna eller har ytterligare frågor är ni välkomna att kontakta, Isabell Lörinczy, Jurist och Enhetschef i Borås på mail: Isabell.Lorinczy@casasverige.com eller vända er direkt till kommunen.

Adress:

Bergakungsgatan 10
506 42
Borås
Tel. Nr. 033 27 29 20

Med vänliga hälsningar,

Erika Lörinczy, Verksamhetschef Casa Berget ek. för.

Uhlf Skoglund, Styrelseordförande Casa Berget ek. för.

Casa Berget- Borås 20191106

CB 20191001

Statsbidrag – förstärkning av äldreomsorgen 2019

Casa bergets ek. för. ansökan av Statsbidrag hos Mölndal Stad – förstärkning av äldreomsorgen beviljades med summa av 83.500 SEK.

Bakgrunden är att regeringen gett Socialstyrelsen i uppdrag att under 2019 fördela medel till kommunerna med syfte att förstärka äldreomsorgen.

Syftet är att skapa ett tillfälle där äldre brukare inom verksamheten i Mölndals Stad samlas och delar en högtid ”Julbord ”med trevnad och glädje i fokus. Målet med förslaget är en förbättrad livskvalité och hälsa hos de äldre.